Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om liggende bereder

Montering og vedlikehold

En liggende varmtvannsbereder skal monteres i rom med sluk. Den skal alltid plasseres i vater mot underlaget, slik at den står helt i vannrett stilling. Dersom det ikke er sluk i rommet, er det krav til bruk av lekkasjestopper. Dette sikrer mot vannlekkasjer. For å opprettholde gunstige og langvarige garantier på din nye liggende bereder, anbefales det at monteringen overlates til en autorisert rørlegger.

Liggende varmtvannsbereder

En liggende bereder passer der hvor takhøyden er lav. Det kan være i en krypkjeller, i badstuen, under trappen eller i rom med skråvegger. Husk lekkasjestopper dersom varmtvannsberederen plasseres i et rom uten sluk. Justerbare ben gjør at den alltid vil kunne plasseres rett, selv om underlaget er ujevnt. Liggende varmtvannsberedere får du til husstander opp mot 6 personer. De minste er for 2-3 personer og de største for 5-6 personer.

Reduser strømutgiftene

Spar strøm med en ny liggende bereder. Nye varmtvannsberedere har god isolasjonsevne som gjør at varmetapet reduseres til et minimum. Du kan spare opp mot 30-35 % på å bytte til ny bereder. Ta gjerne en årlig inspeksjon av din bereder for å sikre at det ikke er vannlekkasjer. Hvis det drypper fra sikkerhetsventilen kan det være et tegn på at noe er galt. Drypping over lenger periode vil gi høyere strømregninger og kan være starten på en større lekkasje.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen