Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om kombibereder

Montering og vedlikehold

En kombibereder skal monteres i rom med sluk. Den skal plasseres i vater mot underlaget, slik at den står i loddrett retning. Kombiberederen kan bygges inn i eksisterende sentralvarmeanlegg. Har du en oljekjele anbefales det ved anslutning å ivareta kombinasjonsmulighetene for både olje og elektrisitet. Det opprettholder fleksibiliteten for valg av energi. Det anbefales bruk av autorisert rørlegger for montering av ny kombibereder. Dette sikrer produktets levetid og at fabrikkgarantien opprettholdes.

Optimal flerbruksbereder

En kombibereder er en optimal flerbruksbereder. I tillegg til å forsyne husholdningen med varmt vann, kan den benyttes til gulvvarme, sentralfyr eller varmepumpe. En dobbeltmantlet bereder er som en vanlig varmtvannsbereder, men med litt ekstra volum i underkant til varmeanlegget. Den har tank for både høytemperert vann til husholdning og lavtemperert vann til gulvvarme etc. Du kan få dobbeltmantlet beredere i flere varianter og størrelser tilpasset ditt behov.

Vannbåren varme med kombibereder

Med en kombibereder varmer du opp vannet til vannbåren varme i tanken som holder en lavere temperatur enn husholdningsvannet. Dermed kan vannbåren varme installeres der hvor forholdene ikke tillater andre varmekilder. Ingen andre varmesystemer gir deg samme fleksibilitet. Vannet varmes opp i kombiberederen og distribueres gjennom et nettverk av tynne rør i boligen. Dette gir en lun og behagelig varme i din bolig. Vannbåren varme er en fremtidsrettet løsning, enten du skal rehabilitere et eldre hus eller bygge nytt.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen