Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om klosettpumpe

Klosettpumpe

En klosettpumpe er nødvendig når hoveduttrekket for kloakkledningen ligger høyere enn gulvet i boligen eller bygget. Dette gjelder som oftest installasjoner på kjellernivå, som trenger hjelp til å pumpe avløpsvannet opp til avløpssystemet. Installasjon er enkel og pumpen krever lite vedlikehold. For sikker installasjon anbefales det likevel at en kvalifisert fagmann sørger for monteringen. Det sikrer problemfri drift i mange år.

Klosettpumpe med flere tilkoblinger

Vi har klosettpumper som har flere tilkoblingsmuligheter, slik at andre sanitærprodukter kan ansluttes. Det betyr at du kan koble til både klosett, badekar, dusjkabinett, servant m.m. Det gir deg muligheten til å installere et komplett baderom der hvor du selv ønsker i din bolig.

Stillegående klosettpumpe

Lydnivået i enkelte klosettpumper er meget lavt, og kan derfor brukes uten risiko for å forstyrre omgivelsene. Moderne klosettpumper er opptil 10 ganger mer stillegående enn gamle modeller. Vi har stort utvalg av klosettpumper i vår nettbutikk, enten du trenger en pumpe til et klosett eller for hele baderommet.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen