Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om kjøkkenvask

Montering av kjøkkenvask

Oppvaskkummen monteres som regel i benkeplanten. Les monteringsanvisningen nøye før du starter. Det er som regel enklest å montere kjøkkenvasken før benkeplaten monteres. Tenk over hvor du vil ha armaturen før du lager hull til benkeplaten. Legg oppvaskkummen opp ned på benkeplaten og tegn rundt, så du har skjæremerker eller følg vedlagt mal. Påfør tetningsmasse på snittflaten før du monterer kjøkkenvasken, slik at fuktighet ikke trenger inn i benkeplaten. Du har flere måter å feste kjøkkenvasken til benken på: Nedfelling, underliming, planliming eller heldekkende. Tenk over hvordan du vil ha overgangen mellom kjøkkenbenk og kjøkkenvask, slik at du velger en oppvaskkum med riktig profil.

Velg riktig kjøkkenvask

Kjøkkenvasken er det området på kjøkkenet som er mest i bruk. Derfor er det viktig å velge en kjøkkenvask som passer til ditt bruk. Skal du vaske store kjeler og stekebrett må du ha en stor oppvaskkum. Bruker du oppvaskmaskin til alt trenger du kanskje bare en liten oppvaskkum. Bruker du mye friske grønnsaker og salater bør du velge en kjøkkenvask med skyllekum og skjærefjøl som gir god fleksibilitet når du lager mat. Planlegg en funksjonell arbeidsplass på kjøkkenet, med en kjøkkenvask, blandebatteri, avfallssystem og tilbehør som gjør hverdagen lettere.

Design på kjøkkenet

Er du opptatt av design, finnes det mange forskjellige former og finisher å velge blant. Din nye kjøkkenvask kan heve opplevelsen din på kjøkkenet. Kjøkkenet er et av hjemmets viktigste rom, og vi tilbringer mye tid her. Vi lager mat, spiser, vasker opp, leser avisen og barna bruker kanskje kjøkkenet til å gjøre lekser. Da er det viktig med et stilfullt design og en funksjonell utforming, som vil få kjøkkenet til fremstå som rent og pent. Det finnes kjøkkenvasker tilpasset enhver stil og bruk. I dag kan du velge blant mange fleksible og komplette løsninger, med tilbehør som gjør din dag på kjøkkenet enklere.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen