Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om kjøkken tilbehør

Gjør kjøkkenbenken ryddig

Det finnes mye nyttig kjøkkentilbehør som bidrar til en ryddigere kjøkkenbenk. Med en integrert såpedispenser for kjøkkenvasker vil du alltid ha enkel tilgang til flytende såpe eller oppvaskmiddel. Såpedispenseren felles inn i benkeplaten og erstatter brysomme flasker som roter til på kjøkkenet ditt. Det tar seg også godt ut med en såpedispenser som matcher ditt blandebatteri. Har du begrenset med benkeplater vil et skjærebrett som passer over oppvaskkummen utvide benkeplassen din. Et skjærebrett som passer til kjøkkenvasken vil også raskt ”fjerne” rotet i oppvaskkummen.

Kjøkkentilbehør til oppvaskbenken

Du bruker mye tid på kjøkkenet, og kjøkkentilbehør som vil gjøre jobben enklere for deg kommer godt med. En ekstra skyllekum, oppvaskstativ eller skylleskåler til grønnsakene? Skylleventil eller kurvventil som hindrer matrester i å forsvinne ned i rørene? En ekstra propp til utløpet? Det finnes mye ekstra kjøkkentilbehør som det kan være verdt å tenke over. Kildesortering er en stor del av hverdagen i de fleste hjem. Vi har de gode systemene som gjør kildesortering enkelt for deg. Smarte kildesorterere til kjøkkenbenken som er enkle å bruke og enkle å gjøre rent! Med et godt kildesorterings system blir hverdagen enklere for deg og du sparer miljøet.

Ventiler og rørdeler til kjøkkenvasken

Vi har et stort utvalg av kjøkkentilbehør. Vi leverer alle typer ventiler, koblinger og rørdeler til ditt kjøkken. Trenger du en ny bunnventil, kuleventil eller vaskemaskinkran? Vi har alt du trenger for å sørge for et sikkert og godt rørsystem. Hos bad.no får du kun godkjent VVS-utstyr av god kvalitet, som sikrer deg mot fremtidige problemer og vannlekkasjer. Teknisk dokumentasjon følger med alle deler som krever installasjon. Følg monteringsanvisningen nøye når du bytter deler selv.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen