Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om interform

Interform badekar

Interform er en Norsk produsent av badekar og boblebad i ensfarget, vakumformet 5 millimeter sanitærakryl. Karet forsterkes deretter med flere lag glassfiber og polyester. Dette gir et stabilt og holdbart badekar i beste kvalitet. Karene er designet og utformet på en måte som sikrer optimal komfort. Alle boblebad og badekar fra Interform leveres ferdig sammensatt og testet. Du kan derfor være trygg på at karet som forlater fabrikk fungerer og det forenkler montering for deg eller din håndverker. Selskapet er medlem av Renas, et bevis på at de tar miljøansvar på alvor. Miljøgifter blir håndtert på en forsvarlig måte og resten av materialene gjenvinnes. Interform holder til på Øysand, Melhus, hvor de også har et stort showroom. For å lese mer om Interform kan du besøke deres hjemmeside her.

Vedlikehold av karet

Alle Interform boblebadekar er selvdrenerende. Vann blir ikke stående i rørene og du slipper oppblomstring av bakterier. Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Badekaret og boblebadet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper. Sanitærakryl er et slitesterkt materiale som holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Skulle du være uheldig å få småskader/riper i karet, kan disse enkelt poleres bort. Karene har en solid ramme med justerbare ben og avtagbare paneler. Dette forenkler rengjøring ytterligere. På alle Interform massasjekar med elektronisk luftmassasje er det automatisk tørrblåsing. Det er 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 2 års garanti på all utrustning.

Interform ozonator

Ozon er et effektivt, oppløselig og desinfiserende rensesystem som trygt kan brukes i boblebad og spa anlegg. Ozon fungerer som et alternativ for rensing i stedet for kjemikaler som klor. Tester viser at Ozon dreper bakterier opp til 3000 ganger raskere enn klor, det svir ikke i øynene og forårsaker ikke irritasjon eller rødhet. Det etterlater ingen overflate lag av kjemikalier på utstyr eller hud og påvirker ikke farge i hår eller på klær. Interforms Ozonator eliminerer mikro organismer som kan føre til sykdom, mugg og viruser (som f.eks. Legonella). Ozon eliminerer det meste av det daglige renholdet fordi den løser opp olje og andre oppløselige substanser som badeoljer og lotion. Det er anbefalt å bruke Pipe Cleaner som rens av rør, 1-2 ganger i året.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen