Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om inr

INR SVENSK KVALITET

Siden 1988 har INR produsert skreddersydde dusjdører til de nordiske baderommene og er i dag Nordens største produsent av smarte dusjløsninger. Fabrikken ligger i Malmø, noe som gir selskapet full kontroll over hele produksjonslinjen. Den lange erfaringen og lokale tilknytningen gir dusjdører, dusjvegger og dusjkabinetter av topp kvalitet og med lange garantier. Kvalitetsarbeidet til INR strekker seg fra små, men vesentlige detaljer, til de store spørsmålene som gjenvinningsbare materialer og miljøbevissthet. Flere av dusjløsningene til INR er Svanemerket, et kvalitetsstempel som sier noe om produktenes holdbarhet, soliditet og miljøvennlighet. INR hadde verdens første svanemerkede dusjvegg. Du kan lese mer om INR på deres hjemmeside her.

15 ÅRS GARANTI

På de fleste av INR sine dusjløsninger er det 15 års garanti mot eventuelle fabrikasjonsfeil. På BRIC dusjkabinetter og standard BASIC modellene er det 5 års garanti. INR har også 5 års garanti på det meste av det øvrige sortimentet, og på eventuelt tilbehør til det ordinære sortimentet gjelder normal forbrukergaranti. INR er medlem av Säker Vatten, et regelsystem utarbeidet i Sverige av VVS bransjens installatører i samarbeid med leverandører og forsikringsselskaper. Formålet er å minske antall vannskader som kan oppstå i forbindelse med våtromsrenoveringer om de utføres på feil måte eller ved bruk av feile produkter. Glasset i alle INR dusjer er herdet og produsert i henhold til S-EN 12150-2. Glassene produseres i Småland og er av beste kvalitet. Samtlige dusjvegger i seriene ARC, LINC og Basic er CE-merkede.

MÅLTILPASSET DUSJ

INR produserer alle sine dusjvegger først når du har lagt inn din bestilling. Dette gir noe lengre leveringstid i forhold til prefabrikerte løsninger, men sikrer også full frihet til å skreddersy dusjløsningen nøyaktig ditt behov. INR er størst på måltilpassede dusjer. Uansett hvilke mål du velger og hvordan du ønsker glasset kappet, er prisen den samme. Dette gjør INR til et ypperlig valg ved kjøp av ny dusj, enten du bygger nytt hus eller pusser opp eksisterende bolig. På våre nettsider er det tydelig merket hvilke dusjer fra INR som leveres måltilpasset. Vi vil ta kontakt med deg etter gjennomført bestilling for å avklare ønsket mål og vinkel på glass. Husk at en dusj laget på mål er i henhold til kjøpsloven en spesialtilpasning og vanlig angrerett gjelder ikke. Ta derfor alltid kontrollmål før dusjen settes i produksjon. 

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen