Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om innredning vaskerom

Hva skal du bruke vaskerommet til

Et vaskerom har forskjellige funksjoner i ulike hjem. Tenk godt gjennom hva du og din familie skal bruke vaskerommet til før du kjøper ny innredning til vaskerommet. Vask og tørk av tøy er en viktig funksjon. Det samme er en stor og god vaskekum med utslagsvask. Har du god plass vil du kanskje ha strykebrett, tørkeskap, støvsuger og annen oppbevaring i vaskerommet. Tegn gjerne opp en skisse over vaskerommet, så du husker alt når du skal gå til innkjøp av ny innredning til vaskerommet.

Lag et praktisk vaskerom

Med et praktisk innredet vaskerom blir hverdagen enklere. Vasken hoper seg opp i de fleste hjem, men med et godt system kan du holde orden på dette. Spesielt i små rom vil en praktisk innredning til vaskerom være nyttig. Er du så heldig at du har god plass på vaskerommet, kan du boltre deg med mange vaskeromsinnredninger som både tar seg godt ut og fyller de fleste funksjoner som tenkes kan på et vaskerom. Med gode rutiner og et godt system vil vaskerommet bli et hyggelig sted å gjøre nødvendige oppgaver i hjemmet.

Smarte løsninger til vaskerommet

Med liten plass på vaskerommet er det smart å bygge i høyden. Utnytt veggplassen til hyller og skap som fjerner unødvendig rot på vaskerommet. Men en god innredning vil all veggplass kunne utnyttes godt, og med et godt system vil alle ting få sin faste plass. Mange innredninger har kurver for skittentøy, plass til langkoster og støvsuger, eller andre smarte løsninger for å lage et godt system på vaskerommet. For tørking av tøy finnes det flere systemer som både er plassbesparende og gjør jobben enklere for deg.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen