Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om industribereder

Montering og vedlikehold

Industriberedere er beregnet for større bygg og anlegg. Industriberedere skal plasseres i rom med sluk. De skal stå støtt og loddrett mot gulvet. Sørg for god plass foran el-sentralen for fremtidig service. Det anbefales bruk av autorisert rørlegger for montering av industriberedere. Vi leverer industriberedere med høy kvalitet fra kjente merkevarer. Dette gir enkel tilgang til reservedeler og tilleggsutstyr, som sikrer god drift og vedlikehold.

Industribereder

Vi har varmtvannsberedere for større bygg og anlegg. Industriberedere av høyeste kvalitet, produsert i Norge. Våre leverandører leverer industriberedere for de mest krevende oppgavene, enten det er å forsyne sykehus med varmt vann, sørge for varmt vann til boligblokker, eller sørge for at et fullbooket hotell kan tilby alle gjestene sine en god varm dusj. Ta kontakt med en av våre rørleggere for få finne det riktige valget for din bedrift.

Velg riktig volum og montasje

For å velge riktig industribereder, er det viktig å finne grunnlaget for dimensjonering. Ta høyde for anleggstype, antall personer, antall tappesteder og antall varmekilder. Det er også viktig å ha avklart tilgjengelig plass til industriberederen. Døråpningen for inntransportering av industriberederen må være stor nok til berederen. Vær oppmerksom på at det kan spares opp til 50 % strøm ved å installere store beredere fremfor mange små beredere. Flere beredere kan multimonteres for best mulig effekt.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen