Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om hjørnebadekar

Montering

De fleste hjørnebadekar har avtagbare frontpanel som forenkler rengjøring og vedlikehold av badekaret. Justerbare føtter gjør at det blir enkelt å få et stødig badekar på et ujevnt badegulv med fall mot sluk. Før du velger badekar hjørne er det viktig å ta hensyn til plassering av sluk og hvor badekaret kan plasseres. Gulvsluk bør plasseres skjult under badekaret, helst 30 cm til siden for badekarsavløpet. Les monteringsanvisningen nøye før du monterer ditt nye hjørne badekar, eller kontakt rørlegger for sikker montering. Sørger du for jevnlig rengjøring av ditt badekar vil det holde seg innbydende og lekkert i mange år framover. Bruk milde og godkjente rengjøringsmidler sammen med rent varmt vann.

Velg riktig hjørnekar

Hjørnebadekar er en god løsning for barnefamilier, med små barn som bader sammen. Hvis du velger et hjørnebadekar vil du få et romslig badekar, de fleste med plass til minimum 2 personer. Enkelte hjørnebadekar kommer med opphøyd sitteplass som er praktisk for mindre barn. Mange av våre hjørnebadekar leveres som boblebad, med tusenvis av oppvarmede luftbobler som gir deg velvære i hverdagen. Husk at mange hjørnebadekar har avtagbare frontpaneler, og at dette kanskje må bestilles separat. Frontpanel må da velges fra samme merke/serie. Du har flere valgmuligheter når det gjelder blandebatteri til badekar, enten det skal monteres på karkant eller vegg.

Trender og design

Ønsker du å utnytte badets hjørne til det fulle, er hjørnebadekar en god løsning. Det finnes mange varianter av badekar hjørner. Små hjørnebadekar som kan få plass på mindre bad. Eller store eksklusive hjørnebadekar for store baderom og ekstra velvære. Et badekar med moderne design er laget for passe kroppens ergonomi og gir deg en herlig avkobling fra hverdagen. Du kan få badekar hjørne med avrundet front, eller hjørnebadekar med rett og elegant front. Unn deg en herlig avkobling og la ditt nye kar bli din oase i en hektisk hverdag.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen