Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om håndkletørker

Hverdagsluksus med håndkletørker

Unn deg selv litt hverdagsluksus på badet. Tenk så deilig å komme ut fra dusjen og smyge seg inn i et varmt håndkle og en delig varm badekåpe. En håndkletørker er like aktuell både sommer og vinter, enten du skal tørke håndklær, vått badetøy eller våte luer og votter. Det er ingen selvfølge at håndkletørkeren kun hører hjemme på badet. Alle har vi opplevd å komme dryppende våte inn fra en regnfull høstdag. En klestørker i gangen vil effektivt få tørket tøyet raskt. Med en håndkletørker på kjøkkenet vil det bli slutt på våte kluter som er fylt med bakterier. En håndkletørker vil hindre vekst av sopp og bakterier slik at kjøkkenhåndkleet og klutene holder seg friske lenger.

Elektrisk håndkletørker

Du kan få både elektriske håndkletørkere og håndkletørkere som er koblet til vannbåren varme. Eller en kombinasjon. Fordelen med de elektriske er at du kan ha både tidsregulering og temperaturregulering. Elektriske håndkletørkere bruker forbausende lite strøm, mange bruker ikke mer enn et par lyspærer. Velger du en hånkletørker med el-tilslutning trenger du en el-patron som skal tilsluttes håndkletørkeren. Ønsker du termostat må du velge en El-patron med termostat til din håndkletørker. El-patronen skal monteres nede på det høyre eller venstre benet på tørkeren, aldri på toppen. Før du kobler til el-patronen fylles rørene i håndkletørkeren med vann. En hånkletørker må monteres minimum 20 cm fra gulvnivå.

Håndkletørker for vannbåren varme

Håndkletørkere for vannbåren varme forutsetter selvfølgelig at du allerede har lagt opp til vannbåren varme i din bolig. Vannbåren håndkletørker bør installeres av en godkjent installatør. Ulempen med å koble håndkletørkeren til det samme systemet som gulvvarmen, er at gulvvarmen ofte blir slått av om sommeren. Da blir håndkletørkerne også slått av. Med mindre du går for en kombinasjon av vannbåren varme og elektrisk varme. Da står du fritt til å utnytte fordelen fra begge varmekilder. Varmen fra en håndkletørker er normalt ikke nok til å varme opp badet. Men den kan brukes som en supplerende varmekilde.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen