Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvvarmesentral

Temperaturstyring i gulvvarmesentralen

Gulvvarmesentralen for ditt gulvvarmesystem inneholder alle viktige komponenter som styrer systemet. I gulvvarmesentralen styres temperaturen på vannet. Systemet kan settes opp til å tilpasse seg temperaturen utendørs, slik at vannet i rørene blir varmere jo kaldere det er ute. Det gir en jevn god varme innendørs, uansett vær og temperatur utendørs. I boliger hvor det skal være flere temperatursoner er det naturlig å sette opp en termostatstyrt gulvvarmesentral. I brukerveiledningen står det beskrevet hvordan du regulerer temperaturen i varmekilden. Er du usikker bør du la en fagmann gjøre jobben for deg, slik at du sikrer riktig installasjon og justering.

Komplette gulvvarmesentraler

Vi leverer komplette og ferdig sammensatte varmesentraler til gulvvarmesystem. El-kassett og alle nødvendige deler er inkludert i varmesentralen. Shuntventilen blander vann fra varmekilden inn i vannet i rørene slik at vanntemperaturen i rørsystemet blir i henhold til ønsket temperatur. Det er mulig å sette opp forskjellige shuntgrupper, slik at temperaturen kan være forskjellig for hver gruppe. Statuslamper og indikatorlys i gulvvarmesentralen bør kontrolleres jevnlig. Hvis du oppdager noe som er galt bør du kontakte installatøren for å sikre videre drift av systemet.

El-kassett

El-kassetten gir oppvarming til vannbåren varme og er en viktig del av gulvvarmesentralen. Den kan brukes som den eneste varmekilden, men den kan også brukes sammen med andre varmekilder som for eksempel pelletskjele, vedovn, varmepumpe m.m. El-kassett leveres komplett med nødvendig utstyr som pumpe, ekspansjonskar, varmeelement, lufteventil, bypass for påfylling/avtapping og ”skjørt” for å skjule installasjon av rør og kabelføringer. Flere el-kassetter kan kobles sammen ved behov. El-kasetten styrer turvanntemperaturen, som automatisk settes i forhold til gjeldende utetemperatur eller termostat. For drift og vedlikehold anbefales det å lese medfølgende bruksanvisning.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen