Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvvarmerør

Montering av gulvvarmerør

Gulvvarmerørene kan støpes inn i betong, de kan monteres i et trebjelkelag eller de kan legges som en flytende installasjon. Dersom gulvvarmerørene monters direkte mot mark må du bruke min. 150 mm isolering under varmesløyfene. Gulvvarmerørene kan monteres under alle typer gulv, enten det er stein, fliser, betong, tre eller plast. Det finnes mange mulige monteringsløsninger, så tenk nøye gjennom ditt behov og mulighetene din bolig/ditt bygg gir. Følg monteringsanvisningen nøye hvis du velger å montere gulvvarmerørene selv. For sikker og forskriftsmessig installasjon anbefaler vi bruk av fagfolk. Et gulvvarmesystem krever lite vedlikehold, men må kontrolleres jevnlig for å se til at alt fungerer som det skal.

Slik fungerer gulvvarmen

I gulvvarmerørene sirkulerer oppvarmet vann. Gulvet fungerer som en stor radiator eller et varmeelement. Fordi gulvet er betydelig større enn en vanlig radiator kan vanntemperaturen være betydelig mindre enn i en radiator på veggen. Vannet i gulvvarmerørene skal ikke være høyere enn 27 grader. Det gir nok varme til å bli et funksjonelt og behagelig varmeklima. Varm luft stiger oppover, og med et gulvvarmesystem vil det alltid være en behagelig temperatur i rommet. Du har mulighet til å ha ulik temperatur i forsjellige rom, og du kan justere varmen etter bruksbehov.

Gulvvarmerør til alle boliger

Enten du skal bygge ny bolig eller renovere et gammelt hus kan du installere gulvvarme. Gulvvarmerør får du fra 10,5 mm og opp til 20 mm. Skal du renovere kan du velge løsninger med lav byggehøyde. Gulvvarmerør selges i kveiler fra 50-1000 meter. Vi har et stort utvalg av gulvvarmerør fra anerkjente leverandører som Upnor, Roth og Armaturjonsson som gjør det mulig å legge vannbåren varme i de fleste rom, uansett størrelse og bruksområde. Vi har utvalget enten du kun skal ha gulvvarmerør eller komplette løsninger.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen