Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvvarmeplater

Gulvvarmeplater

En gulvvarmeplate er en varmefordelingsplate som fordeler varmen fra rørene slik at gulvet får en jevn varm overflate. Gulvvarmeplatene har spor for montering av rørsystemet. Velger du å bruke gulvvarmesponplater vil det gjøre jobben lekende lett. Gulvvarmesponplaten har ferdige spor som varmefordelingsplatene legges i før rørsystemet legges i sporene. Oppå gulvvarmesponplaten kan det monteres laminat eller parkett. Følg monteringsanvisningen som følger med gulvvarmeplatene nøye.

Selvbærende varmefordelingsplater

Fordelen med selvbærende varmefordelingsplater er at gulvvarmeanlegget ikke øker byggehøyden i forhold til en normal gulvkonstruksjon. Selvbærende gulvvarmeplater skal monteres mellom bjelkene. De kan brukes under standard sponplater eller der hvor overgulvet er bærende. Platene har 2 langsgående spor for gulvvarmerøret. De leveres for 16 eller 20 mm gulvvarmerør som skal trykkes fast i gulvvarmeplantens spor. Gulvvarmeplaten fungerer som en rørholder, og når gulvvarmerøret presses ned i platens spor låses det fast. Dette gjør monteringen enklere.  Er du usikker på hvordan du monterer gulvvarmeplater anbefaler vi at du kontakter en fagmann.

Trinnlydisolering

Noen ganger er lyd fra aktiviteter i etasjen over til sjenanse. Lyden av dansende føtter eller musikk er lyd som ikke alltid er like hyggelig for de som sitter i etasjen under. Bruker du trinnlydisolering vil det fungere som en barriere mot uønsket støy mellom etasjene. Trinnlydsplatene kan legges på de fleste typer av bærende gulvkonstruksjoner som er jevne. Gulvvarmeplatene legges i sporene på trinnlydsplatene før rørsystemet monteres. På toppen av dette kan du legge parkettgulv. Hvis du skal legge gulvbelegg eller laminat, må du først legge en sponplate over rørene. Følg monteringsanvisningen nøye eller kontakt en fagmann hvis du er usikker.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen