Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvstående bereder

Montering og vedlikehold

En gulvstående varmtvannsbereder skal monteres i rom med sluk. Den skal alltid plasseres i vater mot underlaget, slik at den står helt i loddrett stilling. En varmtvannsbereder med et 1,95 KW varmeelement kan monteres med stikkontakt. Har din bereder et varmeelement på 3 KW eller mer skal strømmen kobles til av elektriker. Varmtvannsberederen skal fylles med vann før strøm kobles på. Er du usikker vil det alltid være fornuftig å ta kontakt med fagfolk for sikker installasjon. Husk å sjekke om berederslanger er inkludert eller om du må kjøpe dette som et tillegg.

Gulvstående bereder

En gulvstående bereder er enkel å plassere og kan stå rett på gulv. Ønsker du en skjult løsning kan du bygge et skap eller en nisje rundt varmtvannsberederen.  Plassen over berederen kan da benyttes til hyller for vaskemidler etc.  Du får gulvstående beredere til både små og store husstander.  Du kan velge varmtvannsbereder tilpasset antall personer i husstanden.  2-3 personer, 3-4 personer, 5-6 personer, 7-8 personer og 8-10 personer.

Reduser strømutgiftene

Med en ny gulvstående varmtvannsbereder vil du kunne få en årlig strømbesparelse på opp mot 30 til 35 % sammenlignet med gamle modeller. God isolasjonsevne gjør at varmetapet reduseres til et minimum. Hold øye med berederen og ta gjerne en årlig inspeksjon for å sikre at det ikke er vannlekkasjer. Drypping fra sikkerhetsventilen kan være et tegn på at noe er galt, og det kan gi høye strømregninger hvis varmt vann jevnlig drypper ut.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen