Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvsluk

Montering av gulvsluk

Tradisjonelle gulvsluk i våtrom skal monteres 30 cm fra veggen. Dette sikrer god overgang mellom gulv og vegg. Sørg for et  godt fall mot sluket slik at vannsøl raskt ledes bort til sluket og vekk fra gulvet. I tillegg skal det være enkelt å komme til for å rense sluket. Fliser skal legges rundt gulvsluket, slik at det er enkelt å komme til for rengjøring. Ved montering av sluk er det viktig at klemring, mansjett og membran blir gjort riktig. Det anbefales at montering av sluk utføres av kvalifiserte fagfolk, slik at du unngår framtidige vannlekkasjer grunnet feilmontering.

Rensing av gulvsluk

Det er viktig å rense sluket for hår og såperester jevnlig. Hvor ofte avhenger av husstanden. For eksempel, bor det mange personer med langt hår vil det kreve mer rengjøring enn en husstand med få personer og kort hår. Du merker fort når det er på tide å rense gulvsluket. Hvis vannet begynner å renne sakte ut av dusjen er det et tegn på at det er på høy tid til å rense sluket. Dersom du til tross for rensing av sluket fremdeles opplever at vannet ikke renner ut, kan du bruke flytende avløpsrens for å rense avløpsrørene.

Gulvsluk til den designbevisste

 

Et gulvsluk plassert midt ute på badegulvet tar seg ikke alltid like godt ut. Heldigvis kan du nå få sluk i de fleste fasonger og ulike design. Du kan få avlange og smale sluk, trekantede sluk og sluk til å bruke i hjørner. Enkelte hjørnesluk og slukrenner er konstruert slik at sluket kan legges helt inn til veggen. Skal du fliselegge gulvet er det viktig å planlegge plassering av sluket før du starter flisleggingen. Slik sikrer du deg både for riktig fall og plassering av gulvsluk, samtidig som du får kuttet flisene riktig og resultatet blir pent.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen