Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gulvmontert toalett

Montering av gulvmontert toalett

Vi anbefaler deg å bruke en autorisert rørlegger for montering av ditt nye toalett. Velger du likevel å montere det selv, skal et gulvmontert toalett festes til gulvet med silikon. Silikonering hindrer at vann kommer under toalettet og du unngår at mugg/sopp får utviklet seg. Ikke bruk skruer til å feste toalettet i gulvet, da disse kan punktere den vanntette membranen, eller risikere å ødelegge varmekablene i gulvet. Følg monteringsanvisningen nøye og ta hensyn til installasjonsbestemmelser for våtrom før du setter i gang. Husk at toalett med P-lås har avløp til vegg og toalett med S-lås har avløp til gulv.

Velg riktig toalett for gulv

Et gulvmontert toalett har avløp enten til vegg eller gulv. Dersom avløpet er til vegg er betegnelsen P-lås. Ved avløp til gulv er betegnelsen S-lås. Bytter du ut et gammelt klosett som tidligere var skrudd fast i gulv, kan det være lurt å velge et gulvmontert toalett med bred fot slik at du skjuler de gamle skruehullene. Flere av modellene leveres uten sete, så pass på å kjøpe sete som passer til ditt nye toalett. Gulvmonterte toaletter finnes i flere forskjellige utførelser, i ulike høyde og dybdemål. Har du et lite baderom finnes det slanke modeller som er plassbesparende.

Spar vann og miljø med et nytt toalett

Spar vann og miljø med et nytt gulvmontert toalett. Bor du i et område der vannavgiften regnes ut i forhold til faktisk forbruk, kan du spare en del på å skifte ut det gamle klosettet med en nyere modell. Velger du i tillegg en vannsparende modell med dobbeltspyling vil du få maks utbytte både for miljø og lommebok. Et toalett brukes mange ganger hver dag og må derfor være både praktisk og slitesterkt. Kjøp derfor et toalett som både er komfortabelt og av god kvalitet. Det er også en stor fordel at det tar seg bra ut på badet og er enkelt å rengjøre.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen