Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om gjengetape

Gjengetape

Gjengetapen tilbyr en ren, rask og svært effektiv måte å tette gjengede rør og rørdeler på. Gjengetape er et tynt bånd laget av teflon som tåler et bredt temperaturområde. Gjengetapen vikles om gjengene i flere omganger. Når rørene blir skrudd sammen, vil gjengetapen fungere som en pakning. Pakninger av teflon er svært motstandsdyktig mot de fleste kjemikalier. Vi har flere typer gjengetape, slik at du skal finne den tapen som passer til ditt bruk.

Gjengetape bruksområder

Gjengetape brukes som tetning for gjenger på rør og deler i anlegg med trykkluft, gass, hydraulikk, steamrør m.m. Gjengetape er også et godt alternativ hvis opplegget skal demonteres etter kort tid. Gjengetape skal ikke brukes på vanlige ledninger i en bolig.

Slik gjør du det

Når du skal vikle gjengetape, begynner du ytterst på rørenden og vikler med gjengene innover på røret. Hold først enden fast med en fingertupp og surr så på to til tre runder med tape. Det er viktig å vikle med gjengene og innover på røret. Sørg for at den ligger godt ned i gjengene slik at den vil tette alle små hull og hindre lekkasje fra gjengene.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen