Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om fordelerskap gulvvarme

Fordelerskap

Fordelerskap finnes i flere størrelser slik at det kan tilpasses det gulvvarmesystemet du har behov for. I fordelerskapet har du komponenter som fordeler varmtvann/kaldtvann ut til de forskjellige kursene i huset. Fordelerskapet kan romme både fordeleren og utstyr som for eksempel sentralenhet for romregulering, termoelektriske elementer, vannmåler og pumpe/shuntgruppe. Du kan montere fordelerskapet både utenpå og innfelt i veggen. Døren er låsbar, eller du kan fjerne døren hvis det er best for ditt system.

Fordelerskap i ønsket størrelse

Du får fordelerskap til alle typer gulvvarmesystem. De minste fordelerskapene har plass til opp til 6 kurser i. De største skapene har plass til opp til 15 kurser. For å finne ut av hvor mange kurser ditt gulvvarmesystem trenger må du ta hensyn til dimensjonen på rørsystemet og hvor mange meter med rør som skal legges.  Eksempelvis kan man legge kun 70 meter rør på 1 kurs ved 10,5 mm rør, mens man kan legge 120 meter rør ved 16 eller 20 mm rør.

Kvalitetssikring

Med vannbåren varme ligger rørene under gulvet. Det er derfor viktig å kvalitetssikre installasjonen og dokumentere hvordan den er utført. I fordelerskapet merker du av alle rørene og termoelektriske elementer, med henvisning til hvilket rom de regulerer. En kursoversikt med nødvendig informasjon for hver kurs, skal henges opp på skapdøren til fordelerskapet. Det er viktig å huske og påføre lengde for hver kurs.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen