Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om forbrenningstoalett

Montering av forbrenningstoalett

Forbrenningstoalettene krever ikke vann - men du må ha installert strøm for de fleste modellene. Prinsippet er ganske enkelt: En forbrenningsovn brenner opp alt avfall til aske. Absolutt alt. De er luktfrie, hygieniske, produserer ekstremt lite avfall, og er på samme størrelse som et vanlig toalett. Det er enkelt å montere og enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å skifte askebeholderen når den er full. De nyeste modellene er både sikre og rimelige i bruk.

Forbrenningstoalett til hytta

Forbrenningstoalett kan være en god løsning for de som ikke har innlagt vann. Du får et toalett på størrelse med et vannklosett, med en liten askeskuff å tømme en gang i uka. Disse toalettene er i dag blant de mest populære på markedet for hytteeiere. Enkel installasjon og tømming, samt lite eller ingen lukt er fordelen med et forbrenningstoalett. De fleste forbrenningstoalett benytter strøm, men det finnes også modeller som benytter gass til forbrenningen.

Cinderella forbrenningstoalett

Cinderella har moderne forbrenningstoalett, der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde. Cinderella er et av de mest populære merkene på det norske markedet. Toalettet kan benyttes alle steder der det finnes elektrisitet, som i bolighus, fritidsboliger, hytter, arbeidsbrakker og båter. Toalettet trenger ikke vann for å fungere. Askemengden etter normalt bruk av 5 personer i en uke får plass i en vanlig tekopp. Cinderella Classic er norskprodusert og godkjent av NEMKO. Produktet er barnesikkert og har et design som passer godt selv for de mest designbevisste.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen