Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om dusjvegger

Tips og råd dusjvegger

En dusjvegg er et fast glassfelt som skiller dusjplassen fra baderommet. Dusjvegger kommer i ulike størrelser. Glassfeltet kan stå alene og skape en eksklusiv og trendy dusjløsning. Flere dusjvegger kan seriekobles, eller kombineres med dusjdører. Om ønskelig kan du også kombinere en dusjvegg med et dusjforheng. En stang fra dusjvegg mot baderomsveggen er som regel tilleggsutstyr. For å unngå vannsøl utenfor dusjveggen anbefales det å bruke silikon for våtrom eller en T-list i gummi nede ved gulvet. Dersom ditt baderom kun har sluk i dusjen, bør du ikke tette dusjveggen 100 %. Det sikrer mot vannlekkasje på badet.

Dusjvegger som hjørnedusj

Dersom du ønsker to dusjvegger som kan lukkes og brukes i et hjørne, kalles dette for et dusjhjørne. Du finner et stort utvalg av hjørnedusjer på bad.no. Dusjdører til hjørner finnes i flere ulike størrelser, både til store og små bad. Har du begrenset plass på badet, vil et dusjhjørne med dører som kan lukkes innover gi ekstra romfølelse. Dusjhjørner finnes i ulike former som for eksempel stilrent buet design og tidløst firkantet design. I tillegg kan du velge blant ulike profiler og glass slik at ditt nye dusjhjørne passer perfekt inn i ditt baderom.

Badekar med dusjvegg - badekarvegg

En vanlig dusjvegg har full høyde. Er du derimot på utkikk etter en dusjvegg som kan brukes på badekaret, finner du et stort utvalg av badekarvegger hos bad.no. Badekarvegg kan brukes både på vanlige badekar og boblebad. Bruker du badekaret til å dusje i, vil en dusjvegg på badekaret hindre vannsprut på gulv. Et badekar med dusjvegg med få profiler gjør renholdet enkelt og gir et stilrent inntrykk. En badekarvegg med mange profiler er som regel mer stabil, men gjør renholdet mer tidkrevende.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen