Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om dusjpanel

Montering av dusjpanel

Dusjpanel monteres som regel på en rett vegg eller i et hjørne. Det eneste du trenger er varmt- og kaldtvann tilknytning. Anbefalt monteringshøyde for dusjpanel, er at dusjhodet kommer ca 2-2,1 meter over gulvet i dusjen. For at dusjpanelet skal beholde opprinnelig kvalitet og utseende anbefales regelmessig rengjøring. Bruk vann og en mild såpe, eller midler spesielt beregnet for baderom. Tørk deretter av overflaten med en tørr klut. Bruk aldri skurepulver eller stålull på dusjsøyler av rustfritt stål. Det vil skape riper i stålet, som kan utvikle seg til rustflekker.

Velg riktig dusjsøyle

Dusjpanel kommer i ulike farger, fasonger og ikke minst med ekstra utstyr. Du kan få dusjpanel med massasjehånddusj, vanndyser for ryggmassasje, rainshower, speil, hylle, sete, lys, radio og elektronisk betjeningspanel. Alt du måtte ønske for ekstra velvære i dusjen. Eller du kan velge en enkel og elegant dusjsøyle. Ikke alle dusjpanel kan monteres i hjørne, så tenk over hvor du vil montere ditt nye dusjpanel før du velger produkt.

Design og kvalitet

Et dusjpanel er et eksklusivt tilslag på badet for den som ønsker det lille ekstra. Du kan velge stilfullt og elegant design med innebygd dusjhode. Eller et dusjpanel med mange funksjoner som gjør dusjen til mer enn en dusj. Hva er vel bedre enn en dusj som gir deg kroppsmassasje etter en lang arbeidsdag eller en tøff treningstur? Dusjpanel kommer i ulike farger og fasonger, slik at du kan finne et dusjpanel som passer perfekt til ditt baderom, din stil og ditt behov. Du kan også velge en klassisk dusjsøyle med dusjhode og hånddusj.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen