Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om dusjkar

Montering av dusjkar

Når du skal montere et dusjkar anbefaler vi at en godkjent rørlegger gjør jobben. Det er viktig å sikre gode løsninger for overgangen mellom vegg og dusjkar, og at membranen er lagt forskriftsmessig. Vær oppmerksom på at forsikringsselskap ofte krever at montering av dusjkar skal skje av godkjente rørleggere. Velger du likevel å montere ditt dusjkar selv er det viktig å følge monteringsanvisningen nøye. Et dusjkar kan både monteres fritt eller bygges inn. Høyden kan justeres og tilpasses slik at den står støtt på et baderomsgulv med fall mot sluk. Dusjhjørne eller dusjvegger monteres på ytterkant av dusjkar. Pass på at dusjhjørnet og dusjkaret er av samme størrelse, slik at de passer sammen.

Velg riktig dusjkar

Det finnes mange stilige dusjkar på markedet i dag. Ved å bytte ut de tradisjonelle flisene i dusjsonen med et dekorativt dusjkar blir det stor forandring på baderommet. Med to faste dusjvegger rundt karet oppnår du en moderne og tidsriktig løsning. Det kan være risikosport å dusje rett på flisene. Et dusjkar kan derfor sikre gulvet mot vannsprut og redusere faren for vannskader. Dusjkar leveres i mange størrelser og former. De kan også bygges inn. De vanligste størrelsene er 80x80 cm og 90x90 cm, men du finner både større og avlange varianter. Du kan få kjøpt dusjkar som kan senkes ned i gulvet slik at det går helt plant med flisene. Enkelte kar kommer med en overflate som reduserer sklifaren.

Dusjkar som går plant med gulv

Er du på utkikk etter en stilig dusjløsning på badeværelset ditt? Hvorfor ikke bytte ut ditt vanlige dusjhjørne med et stilig nedsenket dusjkar som blir en del av baderomsgulvet? Et dusjkar helt uten kanter, men som likevel er sikker mot vannlekkasjer ved riktig montering. Det tar seg lekkert ut når dusjkaret og flisene på badegulvet går sømløst mot hverandre. Med elegante dusjvegger eller dusjnisje i klarglass vil badet fremstå som stilrent og trendy. Et bad du vil ha glede av i mange år.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen