Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om dusjdører

Tips og råd dusjdør og dusjnisje

Før du lager en dusjnisje med dusjdører, må du være helt sikker på at baderommet ditt tåler å bli utsatt for vannet fra dusjen. Sørg for at fallet mot sluk er godt nok og at membranen er tilfredsstillende. Skal dusjnisjen være fullstendig tett, må det være sluk både på innsiden av dusjen og ute på badegulvet i tilfelle vannlekkasje. Dusjdører vil vanligvis ikke være 100 % tett og du må være forberedt på noe vannsøl på baderomsgulvet. Ønsker du å tette dusjdøren mot gulvet, kan du bruke silikon eller en gummilist (T-list). T-listen limes fast i gulvet med tec7 eller silikon for våtrom. Vask først med rødsprit og deretter lim. Vær ekstra nøye med hjørnene. Vent ca. 24 timer med å bruke dusjen slik at silikonen/limet får herdet.

Dusjdører - praktisk eleganse

Gi badet mer rom og eleganse med stilrene dusjdører som skiller dusjplassen fra resten av baderommet. Velg mellom ulike glassalternativer, profilfarger og størrelser som passer best den stilen du vil ha på ditt bad. Dusjveggene kan være festet til vegg, eller hengslet i veggen slik at de kan skyves bort når de ikke er i bruk. De fleste dusjdører kan åpnes både innover og utover. Badet føles mer romslig når dusjdørene kan slås innover og kan fort gi opptil en kvadratmeter større gulvplass. Dersom døren har en gummilist i bunn, er det vanligvis ikke meningen at denne skal være 100 % tett mellom dusjdør og gulvet. Dusjdører passer utmerket i nisjer på baderommet. Du kan bygge din egen dusjnisje med for eksempel glassbyggersten, og montere dusjdør mellom vegg og glassvegg.

Dusjnisje - det solide valget

Dusjnisjene består gjerne av en kombinasjon med skyvedører og dusjvegg festet til vegg. Med en dusjnisje står du fritt til å velge din stil på både vegger og dører, og du kan skape din egen dusjoase på baderommet. Dusjnisjer kommer i mange varianter, med alt fra 1 fastfelt og 1 skyvedør, til foldedører leddet flere ganger for ekstra stor inngang. Du kan få dusjnisjer av for eksempel herdet glass, frostet glass, røykfarget eller klart glass. En dusjnisje kommer som oftest innrammet med profiler på alle fire sider. En slik konstruksjon gjør en dusjnisje solid og lettere å gjøre 100 % tett i forhold til en dusjdør. Grunnet fall i gulv vil det fortsatt kreves silikon for våtrom for å tette dusjnisjens profil mot gulv. Husk at mange dusjprofiler gjør renhold litt mer tidkrevende.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen