Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om dusjbatteri

Montering av dusjbatteri

Du kan gjerne montere ditt nye blandebatteri til dusjen selv. Du bør derimot ikke endre på rørføringer og installasjoner som går i vegg eller som er lagt skjult. Før montering må du lese monteringsanvisningen til ditt nye dusjbatteri nøye. Sørg for at rørene er spylt rene, og at vannledningen er stengt. Dusjbatteriet skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Er du usikker på hvordan du selv skal montere ditt nye dusjarmatur anbefaler vi at du kontakter en autorisert VVS-installatør. Da er du sikret at installeringen utføres fagmessig. Rengjøring av ditt dusjarmatur gjøres enkelt med rent varmt vann og mildt oppvaskmiddel. Vanskelige kalkflekker kan fjernes med eddik eller med rengjøringsmidler for baderom.

Termostatstyrt dusjarmatur

Med termostatstyrt dusjarmatur kan du nyte dusjen med vann temperert etter ditt eget ønske. Uten å frykte en overraskende kalddusj eller skolding. På et dusjbatteri med termostat stiller du enkelt inn riktig temperatur på vannet. Du slipper 2 grep som må blandes til riktig mengde kaldt og varmt vann. Termostaten sørger for at temperaturen holder seg jevn selv om andre i huset tapper vann fra andre kraner. Den justerer temperaturen automatisk etter temperatursvingninger i rørnettet. Kvaliteten på termostater svinger fra merke til merke, så pass på at ditt nye termostatstyrte dusjarmatur jobber like raskt som temperatursvingningene. Har du barn som dusjer er det i tillegg viktig med skoldesperre, som hindrer barn i å komme i kontakt med hett vann.

Trykkstyrt dusjarmatur

Riktig vannmengde og trykk i dusjen er viktig for en god dusjopplevelse. Når du velger ditt nye dusjbatteri er det viktig med enkel justering av både temperatur og vannmengde. Mange steder er det ofte store trykkvariasjoner i forsyningsledningen, som påvirker vannmengden i din dusj. Da er det viktig å velge et blandebatteri til dusjen som er trykkstyrt slik at du opprettholder jevn temperatur. Hvor godt trykkstyringen fungerer, vil variere fra merke til merke. De beste trykkstyrte dusjbatteriene justerer trykkvariasjoner like raskt som trykkene svinger. Mange av modellene har mulighet for forinnstilling av maksimal vannmengde og temperatur. Dette betyr store besparelser i vannmengde og energi.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen