Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om brannsikring

Brannsikring i hjemmet

Har du sikret boligen din for å forhindre og begrense brann? Å ta brannsikring på alvor er noe av det viktigste du kan gjøre for å sikre din familie. Å forebygge brann vil si å finne og fjerne brannkilder før brann oppstår. Like viktig er det å kunne begrense en brann, og sørge for å gjøre tiltak for at konsekvensene blir minst mulig dersom brann skulle oppstå. Vi har brannsikringsutstyret som du trenger for å slukke små branner og ikke minst, brannstiger som sikrer at du og din familie kommer ut av huset hvis ordinære utganger er blokkert av brannen.

Brannslukking

Vi har godkjente brannslukningsapparat og husbrannslanger for din bolig. Kravet for brannsikring i boliger er at du skal ha minst et brannslukningsapparat eller en husbrannslange i din bolig. Dette er et krav fra myndighetene og gjelder samtlige boliger uansett størrelse. Godkjente brannslukningsapparat for bolig er enten 6 kilo ABC pulver eller 9 liter skum. Har du tilgang på slokkevann er det anbefalt å montere en brannslange. Brannslangen leveres på kveil med opp til 30 meter slange. Antall brannslukningsenheter og plassering må være slik at alle rom i bygning dekkes på tilfredsstillende måte.

Rømningsvei med brannstige

Har du soverom over bakkeplan er en eller flere brannstiger en viktig investering for brannsikring av boligen. Hvis en brann skulle oppstå, gir det deg og din familie en sikker rømningsvei ut av huset. Alle soverom skal ha to rømningsveier. Har du flere soverom i 2. etasje eller høyere bør det derfor monteres flere brannstiger. Brannstiger monteres på ytterveggen ved vinduet, og med et enkelt håndgrep felles stigen ut når behovet for rømning er til stede. Vi fører godkjente brannstiger som gir deg en sikker rømningsvei.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen