Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om boblebad

Montering av boblebad

Du kan velge å ha et frittstående boblebad med frontpanel og endepanel, eller bygge inn ditt nye boblebadekar.  Med et frittstående boblebad har du enkel tilgang til rengjøring, rensing av sluk og vedlikehold. Ved innmuring av boblebad anbefaler vi minst 2 luftespalter på 20 x 20 cm slik at pumper ikke går seg varme. Disse lukene vil også fungere som inspeksjonsluker ved fremtidig vedlikehold av ditt boblebad. Monter ditt massasjebad slik at det enkelt kan løftes opp ved eventuell service. Elektriker skal alltid montere strømtilførsel på et boblebad. Kjøper du et boblebadekar med karkantarmatur eller fylling via dysene, må vannuttaket i vegg være under karets høyde. Skal du bruke et vegghengt dusjbatteri med tut til massasjebad, må du montere uttak i vegg over karets høyde.

Velg riktig massasjebad

Et massasjebad gir balsam for sjelen. Drøm deg bort i en beroligende atmosfære med masserende vannstrøm og forfriskende luftbobler. Du kan velge mellom vannmassasje og luftmassasje, eller både vann- og luftmassasje. Produsentene kaller disse massasjesystemene for ulike ting, så les nøye når du sammenligner priser og massasjebadekar. Varmeelement er et smart tilleggsutstyr til ditt boblebadekar. Det holder badevannet i boblebadet varmt lenge, uten at du tømmer din varmtvannsbereder. Vi har et bredt utvalg av tilbehør til de forskjellige massasjebadekarene. Sorter produktene på produsent eller serier, og skreddersy boblebadet til ditt behov. For dem som drømmer om boblebad i hagen, er det egne utendørs boblebad til dette.

Rengjøring av boblebadekar

Vi anbefaler alltid å bruke anerkjente rengjøringsmidler til ditt boblebad. Boblebadekaret skal alltid desinfiseres etter bruk. Til dette bruker du kloring eller et av våre anbefalte produkter. Vask ditt boblebadekar med en myk klut etter bruk. NB! Ikke bland klorin og andre vaskemidler. Rengjør også ditt boblebad regelmessig med et pleiemiddel som løser opp kalkrester, fjerner biofilm og lukt som legger seg i rørsystemet. Vi har også produkter for rengjøring som skal brukes forebyggende og avlaster renholdsbehovet. Det er likevel viktig å desinfisere karet etter hvert bad.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen