Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om blandebatteri vaskerom

Montering av blandebatteri på vaskerommet

Før du installerer ditt nye blandebatteri på vaskerommet, må vannrørene som blandebatteriet skal kobles til spyles rene for smuss. Husk å skru av vannledningen og les monteringsveiledningen nøye. Blandebatteriet skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Dersom armaturen har svingtut, anbefaler vi å smøre gummipakningene med armaturfett. Er du usikker på montering bør du kontakte en rørlegger som kan gjøre jobben forskiftsmessig for deg. For rengjøring av ditt blandebatteri kan du bruke mildt oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk over med en tørr myk klut for skinnende finish. Til vanskelige flekker kan du bruke eddik eller rengjøringsmidler spesielt egnet for baderom.

Velg riktig blandebatteri

Et vaskerom har ofte flere funksjoner. Her skal det være enkelt å utføre mange typer huslige gjøremål. Blandebatteriet til vaskerommet er en viktig del av rommet og bør planlegges etter ønsket bruk. Skal vaskerommet brukes til grovrengjøring, til vask av gummistøvler og skitne hundepoter? I så fall bør du vurdere å velge et blandebatteri med uttrekksdusj. Da blir det enkelt og raskt å spyle av søle og skitt når behovet oppstår. Vi anbefaler deg å velge et blandebatteri med høy tut til vaskerommet, slik at du får plass til å sette en bøtte under kranen. Hvis du skal koble vaskemaskin til blandebatteriet kan du velge et med avstengningskran for vaskemaskin.

Miljøvennlig blandebatteri til vaskerommet

Enkelte blandebatteri har fleksible og miljøvennlige løsninger. Noen blandebatteri reduserer forbruket av vann og energi med opp til 50 %. Kaldstart er en energieffektiv løsning, med en sparefunksjon der spaken bare gir kaldt vann i nøytral posisjon. Vannsparing innebærer at kranen fungerer akkurat som vanlig, men vannmengden er begrenset gjennom luftinnblanding i vannstrålen slik at blandebatteriet blir svært energieffektivt. Velger du berøringsfritt blandebatteri til vaskerommet vil du spare vann og energi fordi blandebatteriet ikke bruker mer vann enn nødvendig. Berøringsfritt blandebatteri kan også være pratisk hvis du ofte skal vaske søle og skitt fra hender som har jobbet ute.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen