Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om blandebatteri kjøkken

Montering av blandebatteri kjøkken

Før installasjon må vannrørene som blandebatteriet skal kobles til spyles rene for smuss. Blandebatteri til kjøkken skal alltid koples til med kaldtvannsrøret til høyre og varmtvannsrøret til venstre. Les monteringsveiledningen nøye og sørg for at vannledningen er stengt. For sikker installasjon anbefaler vi at du kontakter en autorisert VVS-installatør. Har armaturen svingtut, anbefales det å smøre gummipakningene med armaturfett. For rengjøring av ditt kjøkkenbatteri kan du bruke mildt oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk over med en tørr myk klut for skinnende finish. Til vanskelige flekker kan du bruke eddik.

Velg riktig kjøkkenbatteri

Du bruker kjøkkenkranen mange ganger hver dag. Derfor er det viktig at blandebatteriet til kjøkkenet er brukervennlig og gjør dine daglige gjøremål enklere. Kjøkkenbatterier kan du få i alle tenkelige varianter. Fra små og elegante, til høye og praktiske løsninger. Velger du et høyt, slankt kjøkkenarmatur gir det god handlingsfrihet for bruk av store beholdere rundt kjøkkenvasken. Enkelte modeller har uttrekkbar slange pent integrert i tuten, med både stråle og dusjstråle. En hånddusj gjør grønnsaksskylling lettvint og skitne tallerkener skylles raskt av før de settes i oppvaskmaskinen. Du kan velge mellom 1-greps og 2-greps batterier, eller berøringsfrie kjøkkenbatterier. Med 1-greps funksjonen er det enkelt å regulere vannet og temperaturen ved å løfte og dreie håndtaket. Mange blandebatteri kommer med avstengningskran for oppvaskmaskin eller vaskemaskin.

Berøringsfritt kjøkkenarmatur

Berøringsfritt blandebatteri på kjøkkenet er mer hygienisk enn et vanlig blandebatteri. Den berøringsfrie funksjonen aktiveres ved å føre hendene foran kranens følsomhetsområde. Du sparer vann og energi fordi blandebatteriet ikke bruker mer vann enn nødvendig. Du kan selv justere vannmengde og temperatur, og enkelte berøringsfrie kjøkkenarmatur har i tillegg spaker slik at du kan regulere vannet manuelt ved berøring. De mest avanserte berøringsfrie kjøkkenbatteriene kommer med temperaturdisplay og varselindikator for varmt vann. Med et berøringsfritt kjøkkenbatteri kan du få både unik design, god funksjonalitet og miljøvennlige løsninger. Har du problemer med gripeevnen vil et berøringsfritt blandebatteri på kjøkkenet forenkle hverdagen din.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen