Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om blandebatteri badekar

Blandebatteri til badekar

For å velge riktig blandebatteri til badekaret må du ha klart for deg hva som er viktig for deg. Skal du først og fremst fylle badekaret raskt er det viktig å ha et blandebatteri med tut. Mange ønsker også en hånddusj til badekaret. Skal du montere blandebatteriet på badekarkanten, eller skal du ha veggmontert blandebatteri? Tenk på at blandebatteriet til badekaret bør stå i stil med servantbatteri og eventuelt dusjbatteri. En god regel for valg av blandebatteri er å ta hensyn til hvem som skal bruke badet. Hos barnefamilier er det viktig å ha et termostatstyrt blandebatteri til badekaret, med temperatursperre for å unngå skolding av huden.

Karkantbatteri med og uten hånddusj

Karkantbatteriet monteres direkte på badekarets kant. Det finnes mange forskjellige modeller, og du kan få både med og uten hånddusj. Designet varierer fra enkle og klassiske armatur til elegante og moderne blandebatterier. Se til at det karkantbatteriet du velger passer til ditt badekar. Ønsker du det lille ekstra på badet, kan du velge et batteri som fyller badekaret med et fossefall. Ønsker du å fylle badekaret raskt, kan du velge et karkantbatteri med separate avstengninger for varmt og kaldt vann. Det gir ekstra kraftig vannflyt og karet fylles raskt.

Frittstående blandebatteri

Hvis du er opptatt av design og utradisjonelle løsninger kan et frittstående blandebatteri være noe for deg. Blandebatteriet kan monteres på gulvet og kan brukes både til badekar og massasjebad. Det passer perfekt sammen med et frittstående badekar. Du kan få frittstående blandebatteri i stilren moderne design som passer til de fleste badekar, eller i nostalgisk design som kan passe perfekt til et badekar med løveføtter. Et lekkert bad med velfungerende blandebatterier bidrar til den gode opplevelsen på badet, og gir deg en avslappende oase når du trenger en pause fra hverdagens stress.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen