Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om blandebatteri

Montering av blandebatteri

Før du installerer ditt nye blandebatteri må rørene være spylt rene. Husk å stenge vannledningen før du starter monteringen. Følg monteringsanvisningen nøye og se til at varmtvannet kommer på venstre side og kaldtvannet på høyre side. Er du usikker på hvordan du skal montere ditt nye armatur anbefaler vi at du tilkaller en rørlegger. Det trenger ikke å koste så mye, og skulle det oppstå vannlekkasje slipper du en krangel med forsikringsselskapet når en fagmann har gjort jobben. Blandebatteriet rengjøres med varmt vann og mildt oppvaskmiddel. Vanskelige kalkflekker kan du fjerne med eddik.

Tips til valg av riktig armatur

Vi fører et stort utvalg blandebatterier både til bad, kjøkken, vaskerom og uterom. Alt av god kvalitet til hyggelige priser. Det finnes mange forskjellige løsninger tilpasset ulike behov. For barnefamilier er det viktig med temperatursperre for å unngå skolding av små barnehender. Har du problemer med gripeevnen kan du velge et berøringsfritt armatur eller et armatur med tilpasset hendel. For kjøkken finnes det løsninger med både høy og lav tut. Vil du ha en hånddusj på kjøkkenet til grønnsaksskylling, er dette tilbehør som du kan få til mange av våre blandebatteri.

Designtips og energisparing

Til badet er det viktig å tenke helhet, slik at blandebatteriet til vasken står i stil med blandebatteriet til dusjen eller badekaret. På kjøkkenet er kranen et viktig design element. Like viktig er det å tenke over hvem som skal bruke armaturen, slik at alle i familien får en enkel og god opplevelse ved bruk. Et blandebatteri skal normalt holde minimum 10-15 år, så i tillegg til et stilfullt design, kan det være lurt å velge et armatur som også er energieffektivt. Du kan faktisk spare så mye som 1000 kWh per år ved å bytte til nye energieffektive blandebatterier på kjøkken, bad og i dusj.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen