Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Egenskaper
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om badekarvegg

Montering av badekarvegg

Når du skal montere din nye badekarvegg er det viktig å følge bruksanvisningen nøye. Badekarveggen kan monteres direkte på baderomsveggen, forutsatt at rupanelet i baderomsveggen er minimum 10 cm slik at det får feste i vegg. Silikoner alltid alle skruehull mot vegg og bruk en blank silikon på skjøte mellom badekarveggens profil og veggen. Når du monterer badekarveggen er det lurt å la den hvile på en flat kloss mot badekaret, gjerne en trekloss.

Velg riktig badekarvegg

Du kan velge blant mange forskjellige badekarvegger. De lages med et eller flere glassfelt, som foldedør eller svingdør. Har du badekaret plassert i en nisje i rommet, kan du sette opp en nisjevegg med dører som går fra vegg til vegg. Du kan også få badekar med dusjvegg i mange utførelser. Vær oppmerksom på at billige badekarvegger fra ukjente leverandører ofte har dårlige fester mellom profil og glass. I tillegg kan du risikere å få gummilister av underlegen kvalitet. Dette medfører kort leve- og brukstid sammenlignet med en badekarvegg av god kvalitet fra kjente merkevarer.

Tips for badekar med dusjvegg

Du kan bruke badekarvegg på både vanlige badekar og boblebad. Men husk at ikke alle boblebad er anbefalt å dusje i. Et badekar med dusjvegg hindrer vannsprut på gulvet og sparer deg for mye ekstra bryderi og rengjøring. Badekarvegger med mye profiler gir oftest de mest stabile løsningene, men det gjør renholdet mer tidkrevende. Badekar med dusjvegg som kan svinge har ofte minimalistiske veggfester og profilfrie glass. Dette gir et eksklusivt og moderne inntrykk. Vegger i klart glass er normen, men du kan også få badekarvegger med andre glass.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen