Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Farge
Materialer
Størrelse
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om badekar rektangulært

Montering og vedlikehold

Et rektangulært badekar har justerbare føtter og kan dermed tilpasses eventuelle ujevnheter i baderomsgulvet. Dette gjør at alle badekar vil stå støtt på gulvet selv om det er fall mot sluk. For å velge riktig badekar er det viktig å måle opp badegulvet og ta hensyn til plassering av sluk. Du kan få rektangulære badekar som er helstøpte, men de fleste badekar har avtagbare front- og endepanel. Disse må oftest bestilles separat. Frontpanelene er enkle å løsne, slik at rengjøring under badekaret blir enklere. Dersom du ønsker et innmurt firkantet badekar, skal du velge kar uten front- og endepaneler.

Fordelen med firkantet badekar

Et rektangulært badekar er spesielt tilpasset kroppens anatomi, gir maksimal komfort. Det er lett å plassere et firkantet badekar både langs vegg og i et hjørne, og formen gjør innbygging enkelt. Du kan få et rektangulært badekar som passer både i store og små baderom, fra under 150 cm langt til et godt over 2 meter langt badekar. Visste du at enkelte badekar har sklisikring i bunnen?  Perfekt for barnefamilie med aktive barn som liker å bade og leke i badekaret. Ønsker du et firkantet badekar med romslige mål vil du få god plass i badekaret. Er du ikke overbevist har vi et stort utvalg hjørnebadekar også.

Moderne eller klassisk design

Badekaret er blikkfanget i ditt baderom. Velg et rektangulært badekar som passer godt til stilen på badet ditt. Kanskje du ønsker et badekar som gir en elegant stil på et ellers kjedelig baderom? Du kan få alt fra enkel design med stilrene linjer, til et firkantet badekar med moderne design som skiller seg ut fra det ordinære. Det finnes mange innovative former og design som kan friske opp baderommet. Uansett stil, vil et badekar av god kvalitet gi deg avkobling og velvære når du mest trenger det.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen