Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om badekar

Montering

Før du kjøper ditt nye badekar bør du ha god oversikt på hvor det skal plasseres og måle opp hvor stort badekar du kan kjøpe. Husk å ta hensyn til plassering av sluk, og sørg for at du kan flytte på badekaret ved eventuell service. Sluk i gulv plasseres skjult under badekaret, minst 30 cm til side for badekarets avløp eller vannlås.  Alle våre badekar har justerbare føtter slik at det vil stå støtt uansett hvordan gulvet heller. For vedlikehold av badekaret anbefales milde godkjente rengjøringsmidler.

Velg riktig badekar

Skal du bruke badekaret til å dusje med, anbefaler vi badekar som har rett rygg i den ene kort enden. Et badekar med buet rygg vil gjøre at du står for langt unna veggen og selve dusjen. Husk badekarvegg hvis du skal dusje i badekaret, det begrenser vannsprut på gulvet. Når du velger front- og endepanel må dette være av samme merke og serie som badekaret. Har du helt nytt bad, anbefaler vi at du velger badekar før du setter opp armatur på vegg. Badekar har forskjellige høyder og du vil da kunne kjøpe og montere dusjbatteri tilpasset høyden på ditt nye badekar. Vi har også et stort utvalg boblebad og utendørs boblebad i vårt sortiment.

Design og velvære

Unn deg selv litt luksus i hverdagen med et avslappende bad. Et badekar som gir velvære for både kropp og sjel. Det perfekte badekaret til ditt bad finner du hos oss. Enten du vil ha et stort badekar for hele familien, eller et enkelt lite badekar med plass til en person.  Ønsker du et eksklusivt preg på badet ditt, kan du velge et av våre mange frittstående badekar. Vi tilbyr badekar i mange former, både ovale, rektangulære og hjørnebadekar.  Vi har et stort utvalg av badekar som passer til både små og store baderom.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen