Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om avrenning

Drensrenner for avrenning

Med en drensrenne sikrer du avrenning av vann på gårdsplassen, foran garasjen og ved terrassen. De fleste drensrenner kan du enkelt og rask montere selv uten bruk av spesialverktøy. Hvilken drensrenne du trenger, avhenger av hvor du trenger avrenning av overflødig vann. Du får robuste drensrenner med stålrister eller støpejernsrister som egner seg der hvor det er høy belastning.

Drensrenne i plast eller betong

Drensrenne i plast er lette i vekt, men tåler likevel mye. De er lette å håndtere og dermed enkle å legge. Drensrenner i polymerbetong kan benyttes i mer robuste miljøer. De er motstandsdyktige overfor kjemikalier og vil ikke få frostskader. Vann og smusspartikler ledes hurtig vekk og forenkler din rengjøring. I inn- og utløpskum anbefales det montering av en sandfanger for å sikre at løv, sand og annen skitt ikke kommer videre og tetter drensrøret.

Hvor trenger du avrenning

Du kan legge drensrenner på gårdsplassen, i garasjen, i hagen eller på terrassen. På steder som lekeplasser, parkeringsplasser, gangstier og drivhus vil også en drensrenne for avrenning være aktuelt. Sjekk at avrenningsrist følger med når du kjøper drensrenne, hvis ikke må du bestille dette i tillegg. Skal du legge drensrenner for avrenning over større områder bør du velge en variant som gir flere koblingsmuligheter, slik at du kan koble drensrennene sammen i 90 graders vinkel eller som en T-kobling.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen