Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Tilpass
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin
Produsent
Prisnivå
Facebook Google+ Twitter E-post Linkedin

Inr Maltilpasset

Alt om avløpspumpe

Avløpspumpe til bolig og hytte

For boliger som ligger lavere enn det kommunale avløpsnettet er en avløpspumpe en fornuftig investering. Avløpspumpen fjerner spillvannet fra kjellernivået og du vil unngå at avløpsvann trenger inn i kjelleren. Ved pumping løftes avløpsvannet opp til marknivå slik at det kan renne bort med naturlig fall til kommunens avløpsledninger. For installasjon av avløpspumpe anbefaler vi deg å ta kontakt med din lokale rørlegger. Riktig installasjon sikrer pålitelig og problemfri drift gjennom mange år.

Avløpspumper med kuttefunksjoner

Avløpspumpen sørger for å fjerne vann, kloakk, grunnvann og mindre partikler til en septiktank eller nærmeste avløpssystem. Vi har flere typer avfallspumper med blant annet kuttefunksjon for fibre som sørger for at riskikoen for blokkering av rørsystemet minker. Det forenkler igjen vedlikeholdet på avløpsrørene, slik at du kanskje slipper å måtte stake opp rørene.

Stor eller liten kapasitet

Enten du trenger en liten avløpspumpe eller en stor pumpestasjon har vi utvalget. Små avløpspumper som passer under kjøkkenbenken, bak klosettet eller andre rom inne i boligen. Eller store pumpestasjoner som sørger for å pumpe alt avløpsvann fra hytte eller bolig fram til kommunale avløpsledninger. De store avløpspumpene kan plasseres i kjeller, i krypkjeller eller delvis nedgravd.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen