Kurv Navigasjon Søk
Kurv
Gratis frakt
Eksp. gebyr kr. 99,-
Åpent kjøp
30 dager
Få råd og veiledning 55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00
Kundeservice
55 98 87 50
Hverdager kl. 08.00 - 17.00

Inr Maltilpasset

Alt om aspen

Aspen bad

Aspen ble grunnlagt i 2002 og er i dag en etablert aktør i baderomsbransjen. Produksjon og hovedkontor ligger i Jönköping i Sverige. Årlig produserer Aspen over 15 000 baderomsmøbler til markeder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Flere av møblene til Aspen er svanemerket. Svanen er et miljø- og kvalitetsstempel som stiller høye krav til produksjonen, når det gjelder vann- og energiforbruk, gjenvinnbarhet og materialvalg. Svanemerkede møbler er i tillegg testet for å ha lang holdbarhet. Baderomsmøblene til Aspen har alltid ti års garanti mot fabrikasjonsfeil. Aspen er spesialist på baderomsmøbler og baderomsinnredning. Aspen er den del av Vann Group, baderomskonsernet som samler Nordens beste baderomshåndverkere under ett og samme tak. I konsernet inngår også INR, spesialister på dusj og dusjvegger.

Aspen baderomsmøbler

Møblene leveres ferdig sammensatt med alle dører og skuffer på plass. Det betyr minimalt med arbeid for deg og håndverkeren din, det eneste som gjenstår er å henge møblene på veggen. At baderomsmøbelet leveres ferdig sammensatt, betyr også at alle funksjoner er testet, slik at skuffer lukkes mykt og fint og at alle armturene lyser. Sammen med seriens 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil og svanemerket møbler, gjør du alltid et godt valg med Aspen. Innredningene har smarte oppbevaringsløsninger. Du kan få høyskap og mellomskap hvor dørene har hyller med god plass, eller helfigurspeil med oppbevaringsrom på baksiden og et veggskap med integrert lommetørkleboks. Ønsker du å lese mer om Aspen, finner du hjemmesiden her. I tillegg til kontaktopplysninger, har Aspen også mange flotte bilder, tips og inspirasjon.

Porselen og tre

Baderomsmøbler fra Aspen består i hovedsak av to materialer, porselen og tre. Porselen er et naturmateriale av leire, feltspat og kvarts, som er blandet og støpt i former. De endelige konturene gjøres alltid for hånd. Derfor blir ikke overflaten helt slett og kantene blir ikke spikerrette. Det gir servanten en følelse av levende håndverk. Aspen tremøbler er klarlakkerte for at treets naturlige farge skal komme fram. Tre modner etter hvert og får sin endelige farge etter omtrent et år. Naturlige fargeendringer kan forekomme, det er det som gir møbelet karakter. Siden Aspen bad benytter samme materialer i dører, skuffefronter og skapskrog, vil dette skje på en enhetlig måte. Til alle tremøblene benytter Aspen ordentlig tre. Deres møbelsnekkere vet hvordan tre skal behandles og hvordan det oppfører seg i et fuktig miljø.

Vikingbad Tapwell Vedum Inr Dansani Damixa Aspen